SELVFØLGELIG ER JEG UTE ETTER OPPMERKSOMHET

Hvor skal jeg starte? Skal jeg starte med det faktum hvor lite gjennomtenkt innlegget var? Hvor dumt det var å dele? Skal jeg starte med å takke alle? Jeg er helt overveldet, og ja, faktisk overrasket over responsen på innlegget i går. Det er helt sykt. Over 350 personer har lest innlegget, og gleden er stor over dét. 

Tusen takk for at dere leste og likte innlegget samt delte fine meldinger med meg. Jeg er så glad for det, jeg setter umåtelig stor pris på det og jeg kjenner jeg blir stolt.  At det skapte noen reaksjoner er det ingen tvil om, og da definitivt flere jeg ikke har vært vitne til og garantert noen negative noen. La meg bare først si at det aldri var i min hensikt å henge ut noen, og jeg føler heller ikke jeg gjorde det. Det er ingen tvil om at de som kan kjenne seg igjen i hendelsene jeg har beskrevet, har lest innlegget. Selvfølgelig er det ikke kult å lese slike ting om en selv, men sånn ble det, og når en først skal behandle andre som dritt og likevel bruke sin tid på dem så er det vel kanskje ikke annet å forvente? Uansett; det livet er lagt bak meg, og i dag er jeg fornøyd med fremgangen jeg har gjort, og jeg er takknemlig for menneskene jeg har rundt meg, som setter pris på meg og mitt. Det var dét innlegget handlet om i sin helhet. 

For det første, når det kommer til at innlegget var lite gjennomtenkt og dumt å dele: Jo, det var planlagt at jeg skulle skrive om dette, jeg har nemlig min fulle rett til å være stolt av meg selv, uavhengig av hva andre må mene. Jeg ville dele, og det av flere grunner. Det er flere som ikke visste, og nei, sett i det store og det hele er det kanskje ikke nødvendig at alle vet, men jeg har heller ingen hensikt i å skjule det. Jeg hadde en enorm forandring hva angår personlighet på den tiden det holdt på som verst, og blant annet familie har nok vært usikre på hvor de har meg. Jeg har skjøvet vekk familie og venner, og jeg har et håp om at dette skal kunne forklare hvorfor. At det er dumt å dele er jeg uenig i.  Jeg kan dog forstå hva dere mener, ikke alle ser nødvendigheten ved det, eller hva som skulle være hensikten i å dele. Det at jeg senere skal søke jobb og at det kan ødelegge har jeg dog ingen bekymringer for. Dersom det skulle være at noen ikke vil ansette meg fordi de har kommet over innlegget, så er det deres avgjørelse. Jeg har ingen problemer med å jobbe grunnet fortiden min, og jeg har ingen problemer med å svare på spørsmål som eventuelt måtte dukke opp. Alt jeg skriver kan jeg stå inne for, det er viktig for meg. Dessuten; dette handler om fortiden, det handler ikke om hvem jeg er . At man har litt bagasje, hvilket jeg vil kalle erfaring, behøver ikke ha noe negativ betydning - snarere tvert i mot. 

Jeg fikk en kommentar som nesten kan antyde at jeg skrev innlegget for oppmerksomhet, og til det har jeg følgende svar: 
Ja, selvfølgelig skrev jeg innlegget for å få oppmerksomhet. Fakta er at innlegget handlet om et tema som fortsatt helst skal dysses ned, og det provoserer, det er ikke til å unngå at det engasjerer på en eller annen måte.  Likevel skal det sies at jeg ikke har funnet opp en historie for å få oppmerksomhet, det ville ikke vært riktig på noen som helst måte. Jeg hadde ikke ville gjort noe slikt hverken mot meg eller de jeg er glad i, og jeg har ingen hensikt i å ljuge for å ha noe å skrive om. De som er meg nære vet at innlegget går handler om mitt liv for ett år siden, og jeg kunne skrevet enda mer som bygger oppunder og gjort det mer pålitelig. Jeg har ikke tenkt å skrive noe mer om min fortid, jeg har skrevet det jeg ville, og i den nærmeste fremtiden vil det ikke være fokuset mitt.  Når det kommer til dette med å skrive for å få oppmerksomhet: Ja, jeg skriver for å få oppmerksomhet. Det er ingen hemmelighet, og seriøst; er ikke alle som deler innlegg på diverse sosiale medier ute etter oppmerksomhet? Jeg vil tro det. Det er mange som deler det glamorøse, det fine og flotte, som ikke tør blottlegge de dårlige dagene og mindre positive tanker. Jeg er ikke av den typen. Jeg er lei av at alt skal rosemales, livet er ikke slik

Så, hvorfor skriver jeg slike innlegg, og hva ønsker jeg å oppnå med det?
Det finnes to grunner til at jeg skriver.  Nummer én er at jeg liker å skrive. Det er noe som gjør at det å skrive, sette ord på følelser og dele, roer meg ned. Det er vanskelig å sette ord på enkelte følelser, men når jeg omsider finner de rette ordene og føler at det jeg skriver gir meg en ro, så har jeg gjort det jeg ønsker. Jeg skriver for å få utløp for mitt, og jeg skriver for å nå ut til andre. Ja, for dét er grunn nummer to; jeg skriver for å nå ut til andre. Jeg vil at flere skal lese det jeg skriver, og jeg vil at flere skal kunne føle at de ikke er alene.  Da jeg var på mitt værste var det ingen som delte av seg selv, det var vanskelig å dele og stille spørsmål. Det var vanskelig å vite hvordan jeg skulle takle diverse situasjoner, jeg hadde ingen jeg stolte på og jeg hadde ingen jeg følte ikke dømte meg for å være deprimert og diverse. Om det er noen som kan lese min blogg og føle at de får noe ut av det, så er jeg fornøyd. Om én person føler de kan sende meg melding, kommentere eller bare lese og finne en form for støtte i det, så er jeg mer enn fornøyd. 


Jeg kan ikke annet enn å takke alle. Jeg setter stor pris på ordene deres, og jeg er så glad for at noen av dere ser på meg som både forbilde og motivator. Kan jeg være så ærlig å si at det er lite som gleder meg mer? Det er hele grunnen til at jeg vil dele, for å kunne nå ut til noen, for å kunne være en som påvirker andre. Det blir så verdt det! 

 

#helse #livsstil #personligblogg #personlig #egenutvikling #tanker #stress #livet #livsstilsblogg #meninger #forhold #sterkejenter #sterk #sterkere #progress #hverdag #livstil #sunnlivsstil #livstilsblogg #mittliv #minblogg #blogg #bloggen #sunn #sunnhet #sunnere #bloglovin #bloggkeen #følgmeg #balanse #fornuftig  #kroppenvår #sunnlivsstil #sunt  #lykke #hverdag #livet #side2 #livet #ærlig #ærlighet #motivasjon #inspirasjon #dedikasjon #leve #sliten 

5 kommentarer

Ine

08.08.2017 kl.12:24

Seff kan du dele det du gjorde. Ingen navn. La folk mene det de vil. Du er superflink og dyktig!

heidijeanettem

08.08.2017 kl.12:48

Ine: Takk, Ine <3

Tia

08.08.2017 kl.19:09

Flink er du!

heidijeanettem

08.08.2017 kl.20:26

Tia: Takk, Tia! <3

Annette

08.08.2017 kl.20:16

Vil bare si at du har lov til å skrive det du ønsker å formidle ut og skrive ned dine følelser..

Fortsett å være deg selv❤ du er den du er og det skal du forsette å være🌞

Vi her er like glad i deg om du deler dine innerste tanker og følelser på nett/blogg eller ikke.

De som ikke liker dette behøver jo ikke å lese 😊

Syntes det er interessant å lese bloggen din jeg 🌞

solskinnsklemmer til deg 🌞🌞

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

En hverdag med trening, fotografering og studering kan være både interessant og givende. Jeg tror livet blir hva en gjør det til, og på denne bloggen vil jeg dele av mitt liv gjennom bilder og tekst. Om min blogg er spennende? Det kommer an på øyet som ser.


Follow

Kontakt


HEIJMEB@GMAIL.COM


KategorierArkiv
hits