MORGENSTUND OG KICK-OFF

God dag, alle som én! 

For en dag det var i går! Jeg var gjennom hele følelsesregisteret fra morgen til kveld, og det var deilig å legge seg og avslutte dagen. Jeg brukte noe som kan virke som en evighet på å sovne, men jeg har omsider sovnet og drømt merkelige drømmer. Av en eller annen grunn bråvåknet jeg av meg selv, jeg var der og da hellig overbevist om at Patrick hadde glemt å sette på vekkerklokka kvelden i forveien, han hadde ikke det, men i og med at det kun var noen få minutter til klokka skulle ringe gikk jeg heller opp å gjorde klart til frokost. 

Er det én ting jeg virkelig setter pris på, og som gjør dagen min hakket bedre enn vanlig, så er det å starte dagen med en god frokost. Det å bruke litt tid om morgenen med Patrick, spise sammen og bare snakke om dagen som venter oss - det er deilig. For meg er det uvirkelig å tenke på at jeg for noen år siden brukte 20 minutter om morgenen, ikke spiste frokost og dro rett på skolen. Det er jo ikke rart jeg var sliten. 

Disse to ukene jeg har vært på Lørenskog har vært deilig, jeg har fått starte hver dag med kjæresten min og jeg har gått en liten tur før jobb. Jeg merker at jeg sakte men sikkert også er igang med en rutine igjen, og kroppen responderer hittil fint. 

Jeg har blitt flinkere til å spise, men uten å overspise. Jeg har nemlig en tendens til å spise til tross for at jeg kjenner jeg er mett, ene og alene fordi det er så godt. Når jeg gjør dette blir jeg dårlig, og det er ikke til å legge skjul på at kroppen ikke er veldig glad i det. Det har blitt litt mindre hverdagsaktivitet den siste måneden, da jeg vanligvis gikk flere lange turer med Hunter. Jeg får bare sette igang med dette igjen, men når jeg er på steder jeg ikke er så kjent er den dørstokkmila vesentlig lenger enn den er blant annet på Jessheim.  Jeg vet hvor lang tid jeg bruker på diverse ruter, og det er lettere for meg å kalkulere hvilke turer jeg rekker før jobb. Jeg er ikke så godt kjent på Lørenskog ennå, og dermed blir det litt vanskeligere for meg.
Mål for neste tur på Lørenskog: Finne ut av tidsbruken, og finne ut om det egner seg å gå turen før jobb. 

Når det gjelder dette med å forbedre rutiner, og da blant annet spisingen, så innebærer dette blant annet å planlegge lunsj for dagen. Jeg har som regel tatt middagsrester osv. men skal bli flinkere til å spise det jeg vet er godt for meg. Dersom jeg spiser to middager om dagen sier det seg selv at kroppen får for mye i forhold til målet mitt. Så i dag ble det ca. 200g cottage cheese sammen med en banan. Det er så enkelt, og ikke minst så vanvittig mettende. Proteiner er nok det jeg har mest fokus på når det gjelder matinntaket mitt, det er det som metter lengst, og ikke minst er det bra for musklene. I tillegg har jeg begynt å ta BCAA igjen, jeg kommer vel muligens til å ta dette på treningsfrie dager og evt. etter treninger, så får vi se om det har noe for seg. Jeg har jo hatt dunken med BCAA stående en stund, så om det har noe effekt eller ikke, så er det godt å bli kvitt dunken. Jeg må jo ikke kjøpe ny når den omsider blir tom. Dessuten, jeg er jo "avhengig" av NOCCO, så det blir mye aminosyrer på denne frøkna!

I dag er det KICK-OFF med hockeyjentene og gutta. En fin liten samling der vi skal spille volleyball og bare samles før sesongen starter. For min del er det en fin ting å gjøre, komme meg ut av komfortsonen.  Jeg er ikke så flink til å være sosial, jeg kvier meg litt hver gang og dette kommer nok av at jeg aldri føler meg helt komfortabel. Jeg føler aldri jeg passer inn i mengden, og da blir det ikke så givende å være med folk. Det handler ikke om at jeg har noe i mot de jeg er med, langt i fra, det handler mer om at jeg føler meg liten og ubetydelig.  Jeg er veldig sjenert når jeg ikke kjenner de jeg er med, så jeg får bare møte opp i dag og vise meg selv at det absolutt ikke er farlig.  Jeg tror det er en fin ting for min del å bli kjent med flere i klubben. Jeg henger nok fortsatt litt etter fra da klubben ble startet da vi spilte for gøy på uteisen, og la oss bare si at klubben har blitt enorm i forhold til da! 

Jeg gleder meg, og jeg ser frem til dagen! 

Ha en fin dag!

2 kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

10.08.2017 kl.11:20

Frokost er desidert det viktigste måltidet iløpet av en dag, helt enig! Ha en strålende dag :)

heidijeanettem

10.08.2017 kl.11:22

Stine Sophie Lundsrud: Takk, ha en fin dag du også :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

En hverdag med trening, fotografering og studering kan være både interessant og givende. Jeg tror livet blir hva en gjør det til, og på denne bloggen vil jeg dele av mitt liv gjennom bilder og tekst. Om min blogg er spennende? Det kommer an på øyet som ser.


Follow

Kontakt


HEIJMEB@GMAIL.COM


KategorierArkiv
hits