FLAU, MEN GLAD OG TAKKNEMLIG

Hvilken dag er det i dag? Joda, vi snakker Fredag og helg om få timer! 
Denne uka har gått så fort, er det mulig? Det virket som forrige uke aldri skulle ta slutt, og det var heller ingen god uke. Denne uka hadde jeg bestemt meg for at skulle bli bedre, og jaggu ble den ikke det. Nå er det allerede Fredag og om fem timer reiser jeg hjem og skal nyte hvert eneste sekund av helgen. Det skjer spennende ting, og jeg skal ut av komfortsonen min så det synger etter. 

Apropo komfortsonen. I anledning jobb og dette med at jeg nå mister min stilling i nåværende jobb, så gikk jeg ut av komfortsonen i går og gjorde noe jeg aldri hadde trudd jeg skulle gjøre. Jeg la ut et offentlig innlegg på Facebook der jeg rett og slett presenterte meg selv og mitt behov for ny jobb. Det er jo flere som har gjort det før meg, men jeg så vel aldri for meg at jeg måtte gjøre det samme. Nå er det gjort, og responsen har vært over all forventning! Virkelig. Tenk at så mange ville hjelpe meg!? Jeg var kjempe flau og følte meg ikke direkte stolt da jeg la det ut, men nå er jeg glad jeg gjorde det. Det var så mange som delte og engasjerte seg. Jeg er målløs, og takknemlig - ikke minst! Jeg er både rørt og hjertens glad for meldinger jeg har fått, og jeg er i gang med å finne meg en ny jobb. Det er ikke tvil om at det ordner seg for de som jobber for det de vil. Atter en gang får jeg bevist nettopp det for meg selv. 

Er dette årets første høst-tegn? Under gåturen med Bella i går, etter jobb lå dette midt i veien. For min del har tiden etter nyttår gått i rasende fart, og jeg henger nok ikke helt med. Jeg befinner meg fortsatt i Juli, og jeg ble temmelig overrasket i går da jeg fant dette bladet. Det er som om det plutselig slo meg at vi allerede befant oss i høst-kvartalet av året. Det har gått fort, har det ikke!? Snart er det allerede jul!

Husker dere jeg sa at jeg hadde blitt flinkere til å planlegge maten min, og ikke minst spise etter fornuft? I går gjorde jeg klart middagen for i dag og Lørdag, så gjett hvem som skal kose seg med Tikka Masala? Det kostet meg totalt 50kr for middag i tre dager, og det er langt mindre enn jeg vanligvis har brukt, så det er ganske tydelig at fornuften bør prioriteres både hva angår helsa og økonomien.  Jeg har fått dilla på Tikka Masala, men det kan jeg leve med. Jeg har et par indiske venner, og da hun ene drev egen indisk restaurant ble det mye indisk. Mulig jeg bør flytte ned til India, sett bort i fra den vanvittige varmen så hadde ikke det vært en dum idé. 

I dag er altså planen å gjøre meg ferdig på jobb, forberede meg til oppgavene som venter i morgen og nyte hvert bidige sekund av helgen. Jeg har så mange gode følelser i kroppen i dag og det skal nytes for alt det er verdt, jeg tror nemlig det kan komme svært godt med når man skal ta noen ekstra store skritt ut av komfortsonen.

Ha en fin dag, alle som én og nyt helga! 

Én kommentar

Stine Sophie Lundsrud

11.08.2017 kl.11:46

Håper du også får en super helg :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

En hverdag med trening, fotografering og studering kan være både interessant og givende. Jeg tror livet blir hva en gjør det til, og på denne bloggen vil jeg dele av mitt liv gjennom bilder og tekst. Om min blogg er spennende? Det kommer an på øyet som ser.


Follow

Kontakt


HEIJMEB@GMAIL.COM


KategorierArkiv
hits