NY HUND I HUS

Denne helgen har jeg faktisk gjort svært lite fornuftig. Jeg har brukt helgen på Mac-en, og jeg har skrevet. Det er deilig, bare slappe av og ikke gjøre noe som helst. Sånn sett er jeg veldig glad jeg har en gamer-kjæreste, for det er ingen problem å sitte på hver sin maskin og drive med hver våre ting. Vi gjør ikke dette hver helg altså, men som alle andre er det nødvendig å lade opp, og da er det greit å benytte seg av de metoder en føler passer.  Spesielt nå som det skjer mye rundt meg. 

Det har jo ikke bare blitt stillesitting, vi har gått ganske mye også. Vi har gått turer på opp til 2 timer, og det er deilig! Det begynner å bli høst ute, jeg merker det både på omgivelsene, luften og ikke minst pusten. Når været varierer som det gjør nå blir det lummert ute, og da pakker det seg også i pusten - da setter jeg stor pris på astmamedisin! Turene har blitt tilbrakt sammen med Sammy, som har flyttet inn denne helgen. Jeg har passet han for et par her på Jessheim, som jeg aldri har møtt før nå denne helgen. De kontaktet meg for å ha pass til Sammy, og det har gitt meg stor glede. Det har vært veldig rart for meg å ha hund i hus igjen, og veldig godt. Samtidig har jeg faktisk hatt dårlig samvittighet, for jeg føler jeg har byttet ut Hunter. Jeg skulle aller helst hatt Hunter hos meg fortsatt, men jeg må bare gjøre det beste ut av hele situasjonen. Om jeg kan hjelpe noen med å passe hund, sørge for at hunden deres er trygg og har det bra, så kan jeg jo ikke be om noe bedre plaster på såret. Jeg merker at energinivået mitt har vært stigende denne helgen, det hjelper å ha en hund rundt meg - som jeg har ansvaret for. I og med at tiden ikke strekker til, og jeg ikke kan skaffe meg en hund på fast basis, er det fint å ha en midlertidig turkamerat. 

 

#hund #hverdag #helg #tur #trening #friluft #glede #avslapning #ladeopp #foto #terapi #hunderbest #jessheim #nordbytjernet #hundepass 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

En hverdag med trening, fotografering og studering kan være både interessant og givende. Jeg tror livet blir hva en gjør det til, og på denne bloggen vil jeg dele av mitt liv gjennom bilder og tekst. Om min blogg er spennende? Det kommer an på øyet som ser.


Follow

Kontakt


HEIJMEB@GMAIL.COM


KategorierArkiv
hits