JEG ER I GANG

God morgen, god formiddag - god dag! 

Da er helgen over, Mandagen er i full gang og jeg har min siste Mandag på jobben. Tenk det, at jeg har min siste uke på min nåværende jobb og det er jaggu rart! Det er likevel ganske godt å tenke på, for det skal bli godt med miljøforandring, og for alt jeg vet kan det hende at alt dette skjer av den enkle grunn at jeg skal utvikle meg på andre arenaer enn der jeg er nå. Jeg tenker at det som skremmer meg mest er forandringene i rutinene mine. Med ny jobb fører det med seg nye rutiner og ny turnus, og dette tar gjerne litt tid å sette seg inn i. Jeg er ikke så glad i forandringer, jeg blir stort sett litt ekstra stresset og redd for å gjøre feil. Sånn er jeg, det har mye å gjøre med "flink-pike"-syndromet jeg har skrevet om før. Jeg skal helst kunne alt og være ferdig utlært allerede før jeg har satt i gang med opplæringsvakter osv., så jeg får bare gå inn i de oppgavene som venter meg med åpent sinn og håpe at det er nok å bare være meg - jeg kan jo faktisk ikke gjøre noe mer enn mitt beste. 

Som vanlig startet jeg dagen med en gåtur. Jeg har begynt å gå morgenturen før frokost, slik jeg gjorde tidligere - på den måten føler jeg frokosten smaker bedre! Nå som det begynner å bli kjøligere ute merker jeg også at tiden for te er tilbake, og i dag hadde jeg med termokoppen min med te på tur. Det er jo faktisk frostrøyk ute nå! Det at det begynner å bli kjøligere ute gjør meg absolutt ingenting, det er bare fint. Jeg er stort sett grisetrøtt når jeg beveger meg ut på tur, men ved endt tur er jeg relativt våken og kroppen har kommet igang, om vinteren er dette ennå bedre da den friske luften åpner alt som heter lunger - det er deilig og jeg anbefaler absolutt alle å starte dagen med en halvtime - tre kvarter bevegelse før jobb/skole. 

Etter jobb i dag venter trening og det gleder jeg meg stort til! Jeg starter nemlig på nytt treningsopplegg i dag - det bringer også med seg mye nytt for meg hva angår rutiner og tankegang - mer om det senere! 

Ha en fin dag, alle sammen!

 

#jobb #trening #powerwalk #hverdag #rutiner #motivasjon #dedikasjon #inspirasjon #nyuke #nystart #glede #spent #spenning #fremtid 

Én kommentar

Stine Sophie Lundsrud

21.08.2017 kl.11:21

Ønsker deg en fin siste mandag på jobb :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

En hverdag med trening, fotografering og studering kan være både interessant og givende. Jeg tror livet blir hva en gjør det til, og på denne bloggen vil jeg dele av mitt liv gjennom bilder og tekst. Om min blogg er spennende? Det kommer an på øyet som ser.


Follow

Kontakt


HEIJMEB@GMAIL.COM


KategorierArkiv
hits