JEG ER LETTERE TIL SINNS

UKA'S HØYDEPUNKT:
Ukas høydepunkt er jo uten tvil at jeg fikk svaret jeg ønsket på søknadsprosessen min i XXL. Det at jeg fikk jobben har gjort det veldig mye bedre for meg, og jeg merker at jeg er lettere til sinns. Det er en jobb jeg virkelig gleder meg til å gå inn i, og jeg har ikke ord for hvor stolt jeg er. Det er veldig gøy å føle en stolthet av jobben sin, og det er noe jeg har savnet. Joda, jeg er jo "bare" en butikkselger, slik jeg har vært i min forrige jobb, men denne gangen er det likevel annerledes. XXL er, som de fleste vet, en sportsbutikk. En butikk som fremmer en aktiv livsstil, og jeg er selv stor tilhenger av kjeden. Ikke bare skal jeg få være representant for produkter jeg selv bruker og er fornøyd med, men jeg skal også få være med å bygge opp en av landets største varehus fra starten av - dét blir jo bare kanongøy! 

Høydepunktet deler plass med det faktum at jeg i dag fant ut at jeg får vært med hockeydamene denne sesongen også. Jeg trudde skoledagene mine skulle kræsje med treningene, men det gjør de ikke likevel. Det vil si at jeg rekker både skole og trening, og det gjør meg bare så gira! Akkurat nå føler jeg at alt stemmer, og at alt jeg har håpet, kjempet og stresset over faller på plass.  Det året jeg så for meg at skulle bli tøft blir likevel svært givende, og jeg ser så frem til fremtiden.  Akkurat nå nyter jeg bare, og det mener jeg at jeg har min fulle rett til å gjøre. 

UKA'S FOKUS:
Ukas fokus har uten tvil vært skolestart, det har vært mye spenning og nerver i gang. Det er, som jeg skrev tidligere, nødvendigvis ikke det faglige som stresser meg mest, men det sosiale. Jeg er svært sjenert, det tar gjerne litt tid før jeg løsner opp og "tar av". Det gjør at det å være aktiv i timene blir vanskelig, og med tanke på at vi er nærmere tretti stykker i klassen blir det ikke lettere. Jeg er redd for hva andre mener og tror om meg, alt for redd - og det gjør det ødelegger mye for min del. Jeg har dog trua på at det skal gå seg til, det er alltid litt "stivt" i starten. 

UKA´S BILDE:
Dette bildet ble tatt nå i helga, da vi spilte basket og grunnen til at jeg valgte dette som "ukas bilde" er nok fordi jeg selv blir glad av å se det. For det første er det et bilde som gjenspeiler helga mi godt, jeg har kost meg og hatt det moro. Jeg har vært aktiv og ikke minst; jeg ser musklene mine på ryggen. Det er så tydelig at treningen jeg har gjort hittil i år har hatt svært god effekt, og det gjør meg så vanvittig glad! 

UKA'S MUSIKK:

Jeg har hørt på mye musikk, men det er ingen "ny" musikk. Denne uka har jeg for det meste hørt på spillelister som er lagret på Spotify, som er blitt anbefalt ut fra musikken jeg har hørt opp gjennom.  Det er likevel enkelte sanger som har pekt seg ut litt ekstra;

Rhodes - Wishes
Hearts & Colors - For The Love
Camila Cabello - Crying in the Club 

UKA'S INNLEGG:
Jeg har vært elendig på bloggingen den siste tiden, og det kommer nok av lite inspirasjon. Likevel har det blitt noen innlegg, og innlegget som skapte mest respons er nok det jeg skrev om resultatet av jobbsøkingen. Her var dere glade på mine vegne, og det setter jeg stor pris på! 

UKAS UTFORDRING:
Ukas utfordring har vært å holde meg selv gående, ikke la meg selv knekke - ikke gi opp. Jeg har en stund nå følt at ting har gått svært sakte, og kanskje litt i mot meg. I slike perioder har jeg en tendens til å "grave meg ned" og bli ekstremt sliten. Jeg blir så sliten at jeg nesten sovner stående, og jeg blir en zombie som vakler noe ekstremt. Jeg har tidligere hatt lett for å gi meg, men denne gangen bestemte jeg meg for å ikke gi meg uansett - og nå får jeg betalt for nettopp det. Jeg får betalt i form av en ekstrem godfølelse av alle slag, og akkurat nå er jeg stolt av meg selv på måter jeg ikke har vært tidligere. Det å sitte nå å føle at valgene jeg tok, ut fra følelser og erfaringer, er riktig - det er en veldig fin følelse. Det å ha stolt på meg selv, holdt hodet oppe og sett fremover - det har jaggu lønt seg! 

TANKER OM NESTE UKE:
Avslutningen på forrige uka gjør at uken som kommer virker veldig lovende. Jeg ser frem til både treningsøkter, på og utenfor studio, og ikke minst videre fremgang i prosessen hos XXL. I løpet av denne uken skal jeg nemlig få vite hva som skjer videre, og jeg er svært spent og nysgjerrig på hva jeg har i vente. Jeg er også veldig spent på hvem jeg ser, fra gruppeintervjuet, som også fikk jobben de søkte. Tenk at av 1100 søkere var jeg en av de som ble plukket ut!? Det er helt sykt gøy! Dette er siste uka uten ishockeytreninger, så jeg skal nok få satt meg ned i løpet av uken med penn og papir, få laget meg en plan over treningsøkter, slik at jeg får inn alle øktene. Nå skjer det noe hver dag fremover, enten det er skole, jobb eller trening - derfor blir planlegging svært viktig for at jeg ikke skal slite meg ut, og ikke minst for å få gjort alt! 

#personlig #hverdag #glede #helg #aktivlivsstil #trening #livsstil #tanker #spenning #nervøs #bloggno #foto #helse #skole #jobb #xxlsport #selger #nerver #fremtid #motivasjon #inspirasjon #fokus #dedikasjon #angst

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

En hverdag med trening, fotografering og studering kan være både interessant og givende. Jeg tror livet blir hva en gjør det til, og på denne bloggen vil jeg dele av mitt liv gjennom bilder og tekst. Om min blogg er spennende? Det kommer an på øyet som ser.


Follow

Kontakt


HEIJMEB@GMAIL.COM


KategorierArkiv
hits